2009-06-09

nattugglor åh

Kul att alla ni som läser den här bloggen aldrig skriver en ända kommentar, typ 3st som gör det ibland det är KUL, men ni andra då?
Tror för den delen att Lee Staffords hårspray är lite B, gillar alla andra hårprodukter ur den serien men hårsprayen blä, känns som håret blir skitigt och flottigt.

Hehe när jag var ute och gick hade någon skrivit hora med ketchup på vägen.

6 kommentarer:

esther linnea sa...

lee staffords torrschampo luktar äcklig manly man :c

moll sa...

hahah samma här, träffar hela tiden bekanta som säger att dom läser min blogg. man blir ju alltid lika förvånad när man har typ femti läsare men ingen kommenterar. uh lite jobbigt att inte veta vad någon tycker också hehe. MEN SAKNAREJ! SAKNAR DIG Å MIG Å LINNEA! vet du vilket datum du kommer tillbaka? :*

esther linnea sa...

hehe jag träffar aldrig bekanta (har inga doh) som säger att dom läser min blogg :3 tror alla få som läser den har börjat hatta mig och tycka att jag är tråkig, ingen kommenterar längre, blir sur varje gång jag ser det.
och ja vilket datum kommer du tillbaaaaka? vi måste ha en liten ferre då va.

em sa...

Jag tänker alltid att folk tycker jag är jobbig om jag kommenterar, haha. Jag tänkte kommentera i förrgår typ, men kände mig överflödig. I alla fall. Din blogg är underhållande!

ronny sa...

em: Helt fab att någon ens tycker det, gillar mina läsare och det är kul att veta vilka ni är *happy i själen*

ronny sa...

katten och mollsan: Jag kommer fan alldeles snart ner, runt midsommar, då jäklar! Jag gillar ju att veta vilka som läser, haha men kommer ju aldrig få veta det om ingen aldrig kommenterar. Lovar ni båda har fler läsare än mig *tävling*.
Saknar er med brudz <3 alltid.

p.s min hårspray överröstar herrdoften från lee´s torrshampo hehe men jag tycker den luktar gött.