2008-07-20

Funny home

Kollade just klart på Funny Games US (finns en föregångare som jag inte sett), se filmen den var BRA, åt även chips och drack coca cola, nu känner jag mig som en uppblåst heliumko. Till middag idag hade jag fiskpinnar för första gången på tre år, var inget vidare men det gick att äta, fiskpinnar är helt smaklösa - värdelösa men dom mättade.
På måndag åker jag hem till mamma och pappa, länktar men bussresan kommer ta livet av mig, finns absolut inget jag hatar mer än att sitta på en bussjävel i 7 timmar, så min plan är att vaka hela natten ta första bussen på måndagsmorgon och sova mig igenom plågan. Hade seriöst dött om jag flugit till Japan eller Australien = 6000 timmars flygresa. Måste ta med kudde på bussen! Orkar jag imorgon ska jag ta mig in till stan och köpa ett billigt garn så jag kan virka ifall jag inte sover hela resan.
Åh det är så fint i sörviken, allt luktar så gott, katterna stryker omkring på gården, viken vilar oftast spegelblank och jag väntar otoligt in abborrar i min mjärde, pappas musik på akterdäck (en hemmabyggt plankarea på baksidan) grannens jävla skitmusik, och skogsrundan där man kan plocka stora nävar med smultron, åh livet.

Varför finns det inte en enda body att köpa någonstans? En ärmlös body utan ben, hade behövt en så mycket för kan verkligen inte ha acnelinnet jag köpte för ett tag sedan utan en body under, var lite korkad då de sålde just en snygg body på just acne under den tiden men som nu inte längre finns, suck... såklart. Har liksom googlat mig till döden men inte hittat något.

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.dancegymshop.com/productList.aspx?topicID=36&display=Dr%C3%A4kt%20-%20%C3%A4rml%C3%B6s

http://www.dancegymshop.com/

Anonym sa...

If you're a vegetarian, it's even worse. [url=http://www.elitwine.com]canada goose coats[/url] That's how they transact business. [url=http://www.setupizle.com]Canada Goose Banff Parka[/url] Boxkyvrtv
[url=http://www.texsoco.com]canada goose[/url] Mqirzfsbm [url=http://www.christianlouboutinonlineoutlet.co.uk]christian louboutin outlet online[/url] royizvchz