2008-06-11

Vivla La France

Har mailat några riksdagsledamot ang FRA-lagen, rösta nej, lite satan och helvete, om att vi ska förbli ett fritt folk osvosv. Vi lata svenskar borde vara lite mer som fransmännen, det är snarare de som styr sin riksdag och inte riksdagen som styr fransmännen, de står som en stark mur emot alla förslag de inte anser vettiga, och så borde vi också göra. Ingen männsika kan möjligen känna sig trygg i sitt hem om vi ska sitta under maktens ögon som någon produkt som blir prisscannad.

Såg en film som hette Tv Junkie, blev lite fascinerad över att han hade över 3000 timmars videomaterial från hela sitt liv som han aldrig ens hade tittat på. Annars var filmen inget speciellt, ganska tragisk men endå intressant. Skitless på att vänta ut serier, har verkligen tittat allt till stopp nu, Weeds ska komma den 16:e tror jag och ja, resten kommer inte på ett tag. Har börjat kolla Criminal Minds, MEN upprepar man samma replik i två avsnitt är det jääävligt B hatar sånt (och det var dom två första avsnitten EEEH). Hoppas HOPPAS verkligen det kommer en tredje sesong av Dexter, vet iaf att första boken nu släppts på svenska med en lam översättning av orginaltiteln.

Over and Out, nu ska jag se serier, sen åka buss, köpa godis, och istället för att glo på fotboll kan ni maila era riksdagsledamot soffpotatisar.

Inga kommentarer: